Pup in mede-eigendom

Voor ieder nestje dat wij fokken zijn wij op zoek naar mede-eigenaren voor zowel reutjes als teefjes. Zo ook voor ons aanstaande geplande nestje.

Want als wij een nestje fokken, doen wij dat om in potentie een nieuwe generatie Siamsa hondjes op de wereld te zetten waar we in de toekomst weer verder mee kunnen fokken. Maar als we uit ieder nestje dat wij fokken zelf een hondje aan moeten houden, hebben we binnen no-time ons huis vol met Dalmatische Honden. En dat willen wij niet. Wij wonen niet zo heel groot en we willen dat al onze honden volop aandacht en liefde krijgen. Toch, om een gezond ras te kunnen houden moeten er voldoende honden in de fokkerij blijven en moet een fokker streng kunnen selecteren. Door meerdere honden van ieder nestje bij een mede-eigenaar te plaatsen, waarborgen wij voor al onze pups een fijn gezinsleven en kunnen zij toch participeren in de fokkerij. Lang niet met alle hondjes in mede-eigendom fokken we ook daadwerkelijk een nestje. Dat hangt onder andere af van hoe een hondje uitgroeit. Mede-eigenaren stellen ons in staat om met de beste hondjes in de toekomst verder te kunnen fokken en dat maakt hen van onschatbare waarde voor ons en voor het ras!

Voor ons aanstaande nestje zoeken wij nog een mede-eigenaar voor een reu.

Mocht je meer willen weten over het mede-eigendom concept, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leggen graag uit wat het inhoudt.