Memory Lane

In memoriam Biscuit

Millviews Bells and Whistles.

Mijn allerliefste Biscuit. Op 18 februari 2010 geboren bij Stephanie Yates van Kennel Millviews & Caprilli’s. Op 28 december 2022 thuis ingeslapen.

Ik had nooit gedacht dat mijn grootste lieve schat na 12 jaar en 10 maanden geleefd te hebben al in de memoriamhoek zou staan. Ze is (behalve de melkklierontsteking na de bevalling) nooit één dag ziek geweest. Het noodlot sloeg ongelofelijk snel en hard toe. Mijn lieve mooie schattige Biscuit. Ze heeft al mijn dromen uit laten komen, ze heeft zo’n mooi nestje voor me op de wereld gezet met de mooiste liefste puppy’s… Ik kan gewoon niet geloven dat zij er niet meer is…. Ik ben intens verdrietig.

Biscuit. Voor altijd in mijn hart. En wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.

Run Free mijn lieve schat, run free…..

In memoriam Frou Frou

Frou Frou Bochum

Siamsa All Inclusive

Frou Frou in de categorie “in memoriam””. Hier zou ze niet mogen staan, ons lieve meisje….

Op 11 februari 2013 in mijn handen geboren – op 2 december 2019 in mijn armen gestorven. Onze heerlijke fantastische geweldige prachtige lieve schattige grappige Frou Frou. Ze is maar 6 jaar en 10 maanden oud geworden, voordat zij stierf aan de gevolgen van maligne lymfoom van de darmwand. Ik kan het nog steeds niet geloven dat zij er niet meer is. We missen haar iedere minuut van de dag en zijn zo verschrikkelijk verdrietig….

Ik houd voor eeuwig van je Toetie.

In memoriam Brutus

Brutus is op 9-7-1996 geboren bij familie Verheesen. Op 3-9-2010 hebben wij tot ons grote verdriet afscheid van hem moeten nemen. Brutus z’n gezondheid was sinds zijn 13de levensjaar niet meer optimaal te noemen. Hij had last van artrose in zijn voorpoten, hij had slappe achterpootjes (dat veroorzaakt werd door lumbosacrale instabiliteit) en in juli 2010 begon Brutus steeds kortademiger te worden en hoestte hij veel. De dierenarts constateerde hartproblemen. Hij kreeg daar medicijnen voor (Benakor, plaspillen en digitalis) maar helaas kon Brutus de medicijnen niet verdragen. Vooral de plaspillen maakte hem vreselijk ziek. Na 2 maanden begon de hoeveelheid vocht in zijn buik en borstholte dramatische vormen aan te nemen, kreeg hij het elke dag benauwder en was hij te moe om te hoesten. Dit en de rest van zijn slechte gezondheidstoestand heeft ons het moeilijke besluit doen nemen om afscheid van hem te nemen. Wij zijn intens verdrietig, we missen hem heel erg, maar we zijn ook dankbaar voor de 14 geweldige jaren die hij ons heeft gegeven.

Vergeten doen we je nooit.

chloride

In memoriam Linga

Namara’s Pocketfull of Rainbows.

Ze werd geboren op 1-6-2005 bij kennel Namaras. Overleden op 29-9-2018. 

Op 29 september 2018 is in de ochtend geheel onverwachts onze lieve mooie bijzondere Linga overleden. Blij als een kind ging zij mee wandelen met Leo (ik liep in het bos met de andere hondjes) en ongeveer 400 meter van ons huis zakte zij door haar pootjes…. Ze verloor daarbij vrijwel direct het bewustzijn. Leo heeft haar naar huis gedragen, mij gebeld (en ik ben zo snel ik kon naar huis gerend en gereden) en heeft haar hartmassage en mond op bek beademing gegeven, maar helaas heeft dat niet meer mogen baten. Na een paar minuutjes is zij in de armen van Leo, in haar zo geliefde tuin, overleden. Wij missen haar vreselijk.

For always in our hearts.