Onze Honden

Sjoerd


Onze nieuwe ster aan het firmament! Geboren op 6 februari 2021 bij kennel Namara’s.

Sjoerd is onze nieuwste aanwinst en we zijn apetrots want Sjoerd is een heuse LUA reu. Oftewel, Sjoerd heeft 1 kopie van het gen dat er voor zorgt dat hij geen uraatgruis meer aan maakt (zie ook het aparte hoofdstuk dat ik heb aangemaakt voor LUA). Wij zijn waanzinnig blij dat hij bij ons mocht komen wonen. Heel erg bedankt Erna & Luc!

Sjoerd zijn stamboomnaam is Namara’s Chilly Morning. Zijn moeder is Tina de LUA (Namara’s Action Plan) en zijn vader is Jelle (Namara’s Red Sky at Night). Beide fantastische honden! Sjoerd komt uit een volledig bilateraal horend nestje.

Gebit: volledig
Kleur: bbEE
Embarktest: 0 genetic conditions detected

Fritzi

Fritzi3

Fritzi is op 11 februari 2013 geboren. Zij is geboren uit onze prachtige lieve Biscuit (Millviews Bells & Whistles) en geweldige Jack (Union Jack vom Gramzower Kloster). Fritzi’s stamboom naam is Siamsa As it is in Heaven. Zij is BAER +/+ oftewel “beide zijden horend” (net als de andere 8 pups uit het Siamsa A nestje).

Fritzi’s stamboom: klik hier.

Fritzi heeft een compleet gebit.
Haar schofthoogte: 56 cm
Haar gewicht: 26 kg.
HD A.

Biscuit

Onze Biscuit. Onze trots. Onze schat. Onze prachtige lieve fantastische stammoeder. De geweldige mama van het Siamsa A nestje. Voor eeuwig zijn wij haar dankbaar voor de 9 geweldige puppy’s aan wie zij het leven geschonken heeft!

Biscuit haar stamboomnaam is Millviews Bells and Whistles. Zij is geboren op 18-02-2010. Zij is natuurlijk op gehoor getest en de uitslag is BAER +/+, oftewel “beide zijden horend” (zoals al haar broertjes en zusjes). Zij is gefokt door Stephanie Yates van de Dalmatische Honden kennel Millviews Dalmatiner – Caprilli Dalmatians in Duitsland – UK. Haar moeder is de prachtige lieve Caprilli’s Guardian Angel (Tegan). Haar vader knappe leuke Chilli Pepper in Raul (Carro).

Wij voelen ons vereerd dat Stephanie haar aan ons heeft toevertrouwd.

Biscuit heeft een compleet gebit.
Haar gewicht is: 26,5 kg.
Haar schofthoogte is: 56 cm.
Heupen: HD A.
Kleur: BBEE