Week 1, individuele foto’s

De eerste “week 1 puppy fotootjes” en maar gelijk weer de individuele hondjes met hun werknaam en gewicht.

Dit is “Sita”, een teefje. Sita is een sterke meid die uitstekend voor zichzelf zorgt.
Ze is bewegelijk en ze zoekt de hele dag naar de beste plek en naar de beste tepel.
Ze doet dat weinig opvallend hoor, je hoort haar niet. Maar ondertussen weet dit
dametje heel goed wat zij wil!

Sita woog bij de geboorte 344 gram en weegt vandaag 432 gram.

Dit is “Huge”. Huge is een prachtig reutje met een heel stevig gespierd lijf, een bonk van een kerel! Hij laat nu al zien dat stoer, rustig, lief en eet-graag prima samen gaat! Huge woog bij de geboorte 400 gram en weegt vandaag 500 gram. Huge doet zijn naam eer aan, hij is op dit moment de grootste uit het nest!

Dit is “Kalfje”. Kalfje is een prachtig sterk gespierd kereltje. Kalfje valt nu al op door zijn vriendelijke karaktertje. Nu valt daar natuurlijk na 3 dagen nog niet zo veel over te zeggen maar ja, hij is gewoon een hele grote lieve zachte beer. Kalfje woog bij zijn geboorte 362 gram en weegt vandaag 492 gram. Ook hij doet zijn naam eer aan!

Dit is “Lekker Stuk”, ook wel Stuck of Stuk genoemd. Zij is een prachtige grote sterke teef die haar naam te danken heeft aan het feit dat zij er bij de geboorte niet direct uit wilde komen. Haar kopje stak al naar buiten, haar lijfje zat nog binnen. Ik heb haar heel voorzichtig met wat glijmiddel naar buiten weten te trekken. Lekker Stuk is een tante hoor! Ze weet heel goed wat ze wel en niet wil. En zo houdt ze er niet van om door haar mensen-mama aan de grootste tepel te worden gelegd. Maar haar honden-mama heeft daar een soort van maling aan, die heeft Lekker Stuk nodig om die lastige grote tepels leeg te zuigen. Lekker Stuk woog bij de geboorte 404 gram en weegt vandaag 496 gram.

Dit is “Neeltje”, een teefje. Neeltje is vernoemd naar Leo’s moeder. Neeltje is een heel lief en schattig hondje met een zachtaardig karaktertje. Hoewel ze zeer beslist niet over zich heen laat lopen. Als ze iets niet prettig vindt, laat ze echt wel van zich horen! Neeltje woog bij haar geboorte 328 gram en weegt vandaag 412 gram.

Dit is “One”. En een reutje met een karaktertje. Hij houdt er erg van om heel dicht bij zijn moeder in de buurt te liggen. En soms kruipt hij de verkeerde kant op en begint dan luidt te piepen “mama, mama, ik ben je kwijt, waar ben je mama?!”. Biscuit trekt hem dan snel naar zich toe, waarop hij zich tevreden in haar pootjes of aan een tepel nestelt. One woog bij zijn geboorte 318 gram en weegt vandaag 370 gram.

Dit is “Pinkie”. Een teefje. Pinkie is een rustig hondje. Ze valt op doordat ze niet zo op de voorgrond treedt maar wel heel goed voor zichzelf zorgt en heel stiekem d’r buikje goed vol drinkt. Een lekker dapper wijffie dus. Pinkie woog bij haar geboorte 320 gram en weegt vandaag 404 gram.

Dit is “Sookie”. Een teefje. Sookie is ook een heel lief zachtaardig schattig hondje. Een beetje net als Neeltje, ze houdt zich lekker rustig. Op een zeer onopvallende manier zorgt Sookie ook heel goed voor zich zelf. Zonder andere hondjes weg te duwen bij een goede tepel, krijgt ze het toch voor elkaar om zichzelf lekker vol te drinken. Zij woog bij de geboorte 366 gram en weegt vandaag 478 gram.

Dit is “Ukkie”. Ukkie is een reutje en hoewel hij de lichtste in ons nestje is, is hij bepaald niet licht voor een Dalmatier pup. Ukkie is heel lief en vooral heel tevreden. Van alle reutjes is hij het minst veeleisend. We krijgen daardoor de neiging om hem een beetje extra te helpen maar dat heeft hij helemaal niet nodig. Zonder enige hulp redt hij het prima! Hij lekker aangekomen, woog hij bij zijn geboorte 294 gram en weegt hij inmiddels 338 gram.

comments