Linga totaal onverwachts overleden

In de ochtend van 29 september 2018 is onze allerliefste Linga geheel onverwachts overleden.

Linga had de week ervoor wel een raar soort toeval gehad, waarbij ze door haar pootjes zakte, maar bij bewustzijn was. Na enkele minuten op haar buik gelegen te hebben stond zij weer op en deed ze alsof er niets aan de hand was. We zijn ermee naar onze dierenarts gegaan, hij heeft haar onderzocht en bloedonderzoek gedaan maar hij kon niks vinden. We zijn weer naar huis gegaan in de hoop dat dit gewoon even een éénmalige hik-up was. De rest van de week was zij haar vrolijke uitbundige zelf!

En één week later, op zaterdagochtend, speelde Linga nog in de tuin en ging zij als een blij ei lekker uit wandelen met Leo. Ongeveer 400 meter van ons huis zakte zij door haar poten, verloor zij het bewustzijn en heeft Leo haar naar huis gedragen. Ze stopte met ademen en Leo heeft nog hartmassage en mond op bek beademing toegepast maar het heeft niet meer mogen baten. Ze is in de haar zo geliefde tuin, in de armen van Leo, overleden. Voor zover Leo het heeft kunnen beoordelen is ze vanaf het moment dat ze op straat ineen zakte tot haar overlijden niet meer bij kennis geweest.

Helaas was ik er niet. Ik liep met de andere honden in het bos. Leo heeft mij gebeld en ik ben met gevaar voor eigen leven naar huis gereden maar ik kwam te laat Ze was al overleden. En dat doet nog steeds heel veel pijn. Linga is in mijn handen geboren en had in mijn armen moeten sterven…. Maar soms gaan dingen zoals ze gaan. Onze lieve mooie bijzondere Linga is er op haar eigen wijze tussenuit geknepen. We missen haar enorm…..

Dag lieve lieve lieve Linga. Tot ooit! We houden voor altijd van je!!!!

 

comments