Officiele HD foto’s

Op 28 april ben ik met Biscuit naar Maarten Kappen geweest (dierenartsenpraktijk Eersel) om officiele HD rontgenfoto’s te laten maken. Dat was in totaal ruim 300 km rijden. Maarten Kappen is een heel aardige kundige dierenarts. Onze puppy’s zullen bij hem ook de BAER test ondergaan dus ik vond het wel prettig om de praktijk weer even te zien (ik ben met Erna mee geweest naar de gehoortest van Linga maar ik had toen maar oog voor 1 ding. Mijn kleine pupseltje). Volgens Maarten zien haar heupen er perfect uit. Dat goede nieuws is binnen, nu natuurlijk afwachten wat de officiele uitslag brengt.

Biscuit gedroeg zich overigens zo schattig en voorbeeldig. Ze werd door twee wildvreemde mensen zo op haar rug gekieperd in een V vormige bak. En die wilde vreemde dierenarts begon nog aan haar achterpoten te sleuren ook! Ik moest haar koppie vasthouden en rechthouden. Ik zei haar dat het allemaal goed was, waarop ze mijn kin en mondhoeken begon te likken. Wat een lief schatje is ze toch ook!

comments