Update onze hondjes

Het wordt tijd voor een kleine update op hoe het met onze meisjes gaat.

Linga heeft op dit moment helaas kennelhoest. In vrij ernstige vorm. Ze kucht wat af en gisteren zijn we voor de zekerheid naar de dierenarts geweest. En ze krijgt antibiotica. Biscuit, Frou Frou en Fritzi hebben ook kennelhoest gehad, Fritzi heeft 2 keer gekucht, Frou Frou heeft een paar dagen lopen kuchen en Biscuit heeft weer wat langer lopen kuchen. Linga is echter echt gewoon ziek, arme meid…

Met Biscuit gaat het verder fantastisch. Zij is weer 200% haar oude zelf. Ze is hartstikke vrolijk en speels en ze speelt heerlijk met haar 2 dochters. Haar status is natuurlijk wel veranderd, was zij vroeger onze prinses, is zij (nu zij moeder is) koningin. Ze is nog steeds een beetje mager (en ze eet als een dijker, ruim 1 kg per dag) maar dat komt vanzelf goed.

Met Frou Frou en Fritzi gaat het fantastisch. Zij ontwikkelen zich als twee heerlijke, lieve, zachtaardige, grappige supermeiden! Frou Frou is een echte Frou Frou. Ze is onze kleine prinses en zo gedraagt ze zich soms ook. Maar ze kan ook een ontzettende lekkere rauwdouwer zijn, ze kan bijvoorbeeld keihard door het bos rennen en als je haar dan roept trekt zij haar Tu Tu recht en komt braaf bij mama een koekje halen. Nou ja, wel een beetje in haar eigen tempo! Frou Frou is lichtvoetig, fruitig en een echte lekkere schat van een meid. Fritzi is iets zachter. Iets rustiger. Hoewel….? Iedere ochtend is ze zo blij om ons te zien dat ze zo hoog opspringt dat ze je recht in je ogen aan kan kijken! Maar ik weet niet, ze is anders. Ze is ook groter en forser dan kleine prinses. En Fritzi is zooo liefffff. En ze lacht zo vaak! Een van haar bij-namen is ook “kreukeltje”, vanwege de rimpeltjes in haar neus. Kortom, beide meiden krijgen van ons een 10 voor temperament! Heerlijke hondjes, dat zijn het!

“Kreukelje”

Fritzi

Fritzititzispitzi:

Fritzi1

Fritzi3

Froutietoetie:

Frou-Frou

comments