Biscuit

Biscuit thuis.

Twee weken later zijn we terug gereden naar Duitsland, hebben we wederom een heerlijk weekend met Stephanie, Paul en Phillip gehad, heerlijk in hun schitterende puppy-tuin gezeten en zijn we daarna teruggereden met onze kleine schat. Ze heeft 3 piepjes gegeven, is in slaap gevallen en heeft bijna de hele (lange) terugreis heerlijk rustig geslapen. Ik vond dat heel erg bijzonder. En niet alleen Leo en ik vonden Biscuit gelijk om te zoenen zo lief. Ook Linga was in 1 klap verliefd op ‘haar’ nieuwe pup. Linga ontfermde zich direct op een hele lieve manier over Biscuit. En dat was best bijzonder, aangezien Linga niet zomaar alle pupjes even leuk vindt. Thuis aangekomen heeft Biscuit kennis gemaakt met onze Brutus. En ook deze ontmoeting staat me voor altijd in het geheugen gegrift. Brutus was ronduit niet dol op pups, maar hij zag Biscuit en zijn oude hart smolt. Hij was echt dol op haar. Samen hebben ze heel wat uurtjes in Brutus z’n mand doorgebracht. Ik ben zo dankbaar voor alle mooie maanden die Brutus nog heeft mee mogen maken en van zijn pup heeft mogen genieten!

Linga in de mand met ‘haar pup’:

Kijk mijn oude lieve Brutus dan. Nog nooit zo dol geweest op een andere hond als op ‘zijn pup’:

Ik ben en blijf ongelofelijk gelukkig met mijn keuze. Biscuit ontwikkeld zich tot de allerliefste, zachtaardigste, leukste en grappigste hondje van de wereld. Ze is dol op grote mensen en kleine mensen, ze is fantastisch met andere honden, ze heeft een heerlijk stabiel karakter en ze is het zonnetje in huis. Heb je een chagrijnige bui? Een blik op Biscuit en je bui is als sneeuw voor de zon verdwenen.

En zo is Biscuit bij ons gekomen. Ons derde generatie rauw/vers gevoerde hondje, met een geweldige start bij een geweldige fokker, met een subliem karakter, een prachtige stamboom, een tot nu toe dijk van een gezondheid en een heel mooi aantrekkelijk uiterlijk. We zijn Stephanie dankbaar voor dit geweldige hondje en zijn trots dat zij de stammoeder van onze Siamsa kennel zal gaan worden. Ik hoop dat de toekomstige eigenaren van Biscuit’s puppy’s net zo gelukkig gaan zijn met hun hondje als wij met Biscuit!

En hier het puppy filmpje, 1 dag nadat ik mijn keuze voor Biscuit had gemaakt :

En zo ziet Biscuit er nu uit, op de leeftijd van 14 maanden:

En dit is Biscuit op 2 jaar en 8 maanden, herfst 2012: